Baza de date cu bloggeri romani

Tot mai multe institutii sunt interesate de blogosfera ca fenomen si de bloggeri in special. unele pentru a-si vinde/promova produsele, altele pentru ca si-au dat seama ca bloggeri devin si in romania o putere in stat.

si ca si ei, ca si jurnalistii au un cuvint de spus.

diferenta dintre un blogger si un jurnalist este ca primul isi face mesajul auzit mult mai repede si informatia ramane pe net pentru o perioada mai lunga de timp asa ca poate fi revazuta oricind.

pentru a usura munca celor care cauta bloggeri pentru diferite evenimente dar si pentru a le pune la dispozitie bloggerilor informatiile de la prima sursa, RoMediaBlogger incepe de astazi crearea unei baze de date cu bloggeri.

Informatiile nu vor fi publice, dar la cererea unor companii / asociatii ele vor fi furnizate (cu acordul bloggerului in cauza).

Ca sa faci parte din aceasta baza de date nu trebuie decit sa trimiti un mail pe adresa romediablogger@gmail.com care sa contina Numele complet (daca vrei sa-l protejezi poti doar sa trimiti numele mic sau initialele), adresa blog-ului, o adresa de email si un nr de telefon la care poti fi contactat(a).

Si ca sa nu zici ca acest proiect este facut fara un scop anume, uite ca avem si prima solicitare: Open Society Institute cauta bloggeri interesati sa faca parte sau sa scrie despre un viitor proiect al lor la nivel european.

in acelasi timp, pentru ca Baza de date cu bloggerii romani sa fie cit mai numeroasa, poti sa scrii despre acest proeict pe blogul tau sau sa pasezi informatia mai departe.

stiu ca era mai frumos sa existe un formular pe care sa-l completeze bloggerii si totul sa fie mult mai simplu, dar pentru inceput vom merge cu aceasta metoda.

daca ai idei despre cum poate fi imbunatatita aceasta campanie trimite-le la aceeasi adresa de email.

2 comments:

clickio said...

O, nu! NU inca o baza de date pentru spam!!!

adrian boioglu said...

dupa cum poate ai observat, postul a fost scris in 2007. de atunci s-au schimbat multe.